Antena Meniu Search
x

Rezultate sportive live

Pe observatornews.ro găseşti rezultate sportive live, atât din România, cât şi din cele mai importante campionate ale Europei: Anglia, Spania, Italia sau Germania. Fii la curent cu meciurile live şi află ce rezultat a făcut echipa ta.

Rezultatele la fotbal sunt disponibile non-stop pe observatornews.ro, în secţiunea de rezultate sportive live şi clasamente. Află rezultatelor marilor derby-uri din fotbalul românesc sau din fotbalul mare, precum FCSB - Dinamo, Liverpool - Manchester United, Juventus - Milan, Bayern - Borussia Dortmund sau Barcelona - Real Madrid.

Meciuri live azi

Meciurile live din campionatul nostru sunt disponibile în secţiunea dedicată. Află rezultatele la fotbal din liga 1 şi vezi şi care e clasamentul, atât în play-off, cât şi în play-out la fotbal.

Te ţinem la curent şi cu toate meciurile din Premier League, Bundesliga, Seria 1 sau La Liga, pentru a vedea deznodământul luptelor dintre cele mai mari echipe de fotbal ale lumii: Liverpool, Manchester City, Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, AC Milan, Juventus sau Inter Milan.

Rezultate fotbal ieri

De asemenea, pe site-ul nostru poţi vedea şi rezultatele la fotbal de ieri, în caz ca nu ai putut să trăieşti live evenimentul. Rezultatele la fotbal sunt disponibile atât din România, cât şi din cele mai mari campionate din Europa.

Poţi intra pe orice meci care a avut loc în acest sezon fotbalistic pentru a-ţi reaminti ce au făcut formaţiile tale favorite şi cum au ajuns în situaţia de astăzi, dar şi care au fost jucătorii care au contribuit cel mai mult la locul din clasament.

În secţiunea Sport de pe Observatornews.ro, poţi vedea şi rezultatele din alte sporturi, precum tenis, handbal sau rugby. Află ce fac jucătoarele de tenis românce, precum Simona Halep, Sorana Cîrstea sau Irina Begu, la marile turnee şi vezi rezultatele sportive live.

Clasament fotbal

Clasamentele la fotbal de pe observatornews.ro sunt actualizate în timp real, astfel că poţi vedea cine se bate la titlu sau cine retrogradează în România, Anglia, Spania, Italia sau Germania.

De asemenea, la fiecare meci în parte, pe observatornews.ro îţi oferim toate detaliile despre meciuri: cine a marcat sau cine a luat cartonaşe. Poţi afla ce fac Messi şi Neymar în Franţa, Cristiano Ronaldo în Anglia sau Ibrahimovic în Serie A.

Clasamentele de pe observatornews.ro îţi oferă şi golaverajul echipelor de fotbal, pentru a vedea care sunt cele mai spectaculoase formaţii şi cine practică un fotbal cât mai atractiv.

Afla mai multe

Rezultate clasamente

rezultate CLASAMENTE
Etapa 7

Sâmbătă, 27 apr. 2024, 20:30
FC FCSB
-
FCV Farul Constanta
Duminică, 28 apr. 2024, 21:00
CFR Cluj
-
Sepsi OSK
Luni, 29 apr. 2024, 20:30
Rapid Bucuresti
-
Universitatea Craiova