Antena Meniu Search
x

"Ești o legendă". Nu avea destui bani să-și cumpere un apartament așa că a transformat garajul părinților într-o locuință de vis. Cât l-a costat

Tânăr și fără prea mulți bani strânși, a găsit soluția perfectă pentru a-și construi un loc doar al lui. Băiatul a transformat garajul părinților săi într-o locuință de vis.

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 12:08

Nu avea destui bani să-și cumpere un apartament așa că a transformat garajul părinților într-o locuință de vis. Cât l-a costat
Nu avea destui bani să-și cumpere un apartament așa că a transformat garajul părinților într-o locuință de vis. Cât l-a costat - TikTok / joshjonesacepaving

Josh Jones, în vârstă de 19 ani, din Tunbridge Wells, a transformat garajul părinților săi într-o „casă de vis” pentru el și iubita lui – iar oamenii sunt cu adevărat impresionați de modul în care a reușit să transforme încăperea care nu părea că are potențial, potrivit Daily Mail.

Într-o serie de clipuri postate recent pe contul său TikTok, băiatul și-a exprimat dorința de avea propria lui locuință însă nu avea suficienți bani strânși. Apoi, i-a venit ideea de a se folosit de garajul părinților, care era destul de spațios. Timp de opt luni a făcut de unul singur marea majoritate a lucrărilor pentru locuința sa de vis, excluzând electricitatea, tencuielile și instalațiile sanitare, acolo unde a avut nevoie de muncitori calificați.

A făcut din garajul părinților o locuință de vis

Transformarea impresionantă a costat substanțial mai puțin decât suma pe care ar fi plătit-o pentru un apartament. El a reușit să-și construiască locuința de vis cu doar 15.000 de lire sterline.

Pe acelaşi subiect

Casa lor este acum completată cu o baie, dormitor și bucătărie. Într-un clip, el a dezvăluit că a plătit 3.750 de lire sterline pentru electricitate, 570 de lire sterline pentru baie, 500 de lire sterline pentru bucătărie și 520 de lire sterline pentru întreaga podea. 

Oamenii l-au felicitat și nu au ezitat să-și arate admirația pentru munca lui, dar și pentru felul în care arată noua sa casă.

 „Arata bine. Propriul tău spațiu".

„Frumoasă treabă. Ești o legendă, amice."

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Mapamond » "Ești o legendă". Nu avea destui bani să-și cumpere un apartament așa că a transformat garajul părinților într-o locuință de vis. Cât l-a costat