Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un autobuz plin cu pasageri a spulberat trei femei, pe o trecere de pietoni din Galați. Una dintre ele a ajuns la spital

Un autobuz de transport public a lovit trei femei care traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc sâmbătă în Galaţia, pe strada 1 Decembrie 1918, una dintre victime fiind transportată la spital.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 12:43

Un bărbat cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz al societății locale de transport public, a surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care traversau strada pe marcajul pietonal semaforizat. Dintre persoanele rănite, doar cea cu vârsta de 55 de ani a fost preluată și dusă la spital de un echipaj de la ambulanță, conform IPJ Galați.

În autobuz se aflau 40 de oameni, în momentul accidentului

"La data de 20 aprilie 2024, la ora 10:56, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia 3 persoane au fost rănite. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparține societății locale de transport public, având direcția de deplasare dinspre strada Aurel Vlaicu către strada Aurel Vlaicu, când a ajuns la intersecția cu strada Tecuci, ar fi surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat. Dintre persoanele rănite, doar cea cu vârsta de 55 de ani a fost preluată și transportată la spital de un echipaj de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.În momentul acestui eveniment rutier, în autobuzul care efectua cursa de pe traseul prestabilit se aflau circa 40 de persoane și niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune", au transmis reprezentanţii IPJ Galaţi.

La testarea cu aparatul etilotest a șoferului rezultatul a fost negativ. Polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un autobuz plin cu pasageri a spulberat trei femei, pe o trecere de pietoni din Galați. Una dintre ele a ajuns la spital