Antena Meniu Search
x

Video Singurul mall din Bucureşti deschis duminică, în prima zi de Paşte. Ce pot face oamenii în Capitală, pe 5 mai

Dacă sunteţi din Bucureşti şi nu plecaţi nicăieri de sărbători, să ştiţi că sunt şi aici multe lucruri de făcut. În primul rând vă puteţi bucura de oraşul liber, nu avem prea multe ocazii pentru asta. Ar mai fi plimbările cu barca, filmele şi festivalurile. În plus, puteţi profita şi de o plimbare la pas pe Calea Victoriei, care este deschisă pietonilor şi weekendul acesta. 

de Antuanela Raileanu

la 04.05.2024, 19:55

Vezi și

A bătut vântul, la propriu şi la figurat, pe străzile Capitalei. 

  • Reporter: Cum vi se pare Calea Victoriei?
  • Trecător: Foarte pustie. Au plecat bucureştenii...
  • Reporter: Şi e de bine, nu?
  • Trecător: Da.

Sunt şi mulţi bucureşteni care rămân special în Capitală de sărbători pentru a admira oraşul în linişte. "Am ieşit la o plimbare, nu am mai fost de foarte mulţi ani. E foarte plăcut. Mă surprinde, cu toate că nu ştiu nici când este aglomerat. Dar oricum, e foarte placut", spune un trecător. 

Paştele, petrecut în Capitală

Pe acelaşi subiect

"Este mai puţin aglomerată ca de obicei, dar am văzut foarte mulţi străini şi mi se pare că e foarte frumos să vezi o diversitate. E mai mult aer, ştiţi", zice altcineva. "Cei care au rămas în Capitală se pot bucura în primul rând de oraşul liber, sunt momente rare pentru bucureşteni. Aici, în centrul Capitalei, unde de regulă se formează cozi de maşini, astăzi circulaţia este fluentă", transmite Antuanela Raileanu, reporter Observator.

Şi mâine, în prima zi de Paşte, Calea Victoriei va fi doar a pietonilor între orele 10:00 şi 22:00. iar meteorologii anunţă că vremea va fi însorită în aproape toată ţara. 

Singurul mall din Bucureşti deschis de Paşte

Sunt şi cateva opţiuni de petrecere a timpului pentru cei care vor sa se ridice de la masă. Un singur mall e deschis mâine în Capitală - AFI Cotroceni, dar după ora 14. Bucureştenii pot face şi o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe lacul din Drumul Taberei. 

În parcul Herăstrău are loc un festival dedicat peștelui și fructelor de mare. Intrarea este liberă. O altă opțiune ar fi grătarul în aer liber. În parcurile Chitila, Lumea Copiilor şi Crângași sunt amenajate locuri speciale pentru picnic.

Cum circulă metroul de Paşte

Cei care merg în această seară la slujba de Înviere trebuie să ştie că tramvaiul 41 va circula până la 03:00 dimineaţa, precum şi toate autobuzele de noapte. Metroul va circurla până la ora 01.00 din 10 în 10 minute, iar între orele 01.00 şi 03.00 din 20 în 20 de minute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Singurul mall din Bucureşti deschis duminică, în prima zi de Paşte. Ce pot face oamenii în Capitală, pe 5 mai