Antena Meniu Search
x

Video Cinci asistente de la Sf. Pantelimon, aduse la Serviciul Omoruri din Capitală în dosarul celor 17 morţi. Audierile au fost reluate

Scandalul monstru în care este implicat Spitalul Pantelimon din Bucureşti este departe de a se fi încheiat. Sunt anchete în lanţ după ce, în decurs de doar patru zile, nu mai puţin de 17 pacienţi de la Terapie Intensivă au murit. Patru anchete au fost deschise în acest caz, între care un dosar penal in rem pentru omor. Dosarul a fost deschis după ce mai mulţi medici au fost acuzaţi că ar fi scăzut intenţionat dozele de medicament pentru pacienţi, ca să elibereze mai repede paturile. Cert este că audierile au fost reluate în această dimineaţă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.04.2024, 13:13

Vezi și

Cinci asistente ar urma să ajungă azi în faţa poliţiştilor de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Câteva au şi ajuns încă de la ora 8, altele urmează să vină în faţa anchetatorilor. Aşteptăm reacţiilor lor pentru că femeile care până acum au ieşit de la audieri nu au dorit să discute. Anchetatorii vor pune cap la cap declaraţiilor acestora pentru a putea lega întreaga investigaţie. Ancheta a pornit după ce doar în câteva zile 17 pacienţi şi-au pierdut viaţa pe patul de spital.

Potrivit datelor care există până acum medicii nu ar fi administrat corect medicamentul care îi ţinea în viaţă. Aşteptăm aşadar să se încheie aceste audieri şi să obţinem primele declaraţii ale acestor asistente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Cinci asistente de la Sf. Pantelimon, aduse la Serviciul Omoruri din Capitală în dosarul celor 17 morţi. Audierile au fost reluate