Antena Meniu Search
x

Video Patru femei cer daune morale fraţilor Tate. Ultima dată, aceleaşi patru femei au cerut despăgubiri de 200.000 de lire sterline

Se înmulţesc problemele fraţilor Tate, acuzaţi de agresiuni sexuale în România şi în Anglia. Un oficial britanic a venit azi la locuinţa celor doi din Voluntari ca să îi anunţe că patru femei le cer daune.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 08.05.2024, 20:16

Vezi și

Patru victime ale fraţilor Tate cer acum despăgubiri, cer daune morale. Nu ştim care este suma pe care o cer de această dată, cert este că în vara anului trecut au mai încercat o mediere şi au cerut în total 200.000 de lire sterline. Pentru că fraţii Tate nu au acceptat, acum anunţă prin intermediul avocatului că au deschis un proces civil în Marea Britanie.

Vorbim în total despre un număr de 14 femei care îi acuză pe fraţii Andrew şi Tristan Tate de agresiuni sexuale. Pe numele celor doi sunt deschise două dosare penale, unul în România şi unul în Marea Britanie. De altfel, britanicii au cerut autorităţilor din România extrădarea fraţilor Tate. România a acceptat să-i predea abia după ce aceştia vor fi condamnaţi definitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Patru femei cer daune morale fraţilor Tate. Ultima dată, aceleaşi patru femei au cerut despăgubiri de 200.000 de lire sterline