Antena Meniu Search
x

Metrorex anunţă programul de 1 Mai şi în noaptea de Înviere. Cum vor circula trenurile

Minivacanţa de 1 Mai şi Paşte. Trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00, în noaptea de Înviere, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de aproximativ 20 de minute, potrivit Metrorex, care a făcut public programul pentru zilele libere din perioada următoare.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 09:23

Metrorex anunţă programul de 1 Mai şi în noaptea de Înviere. Cum vor circula trenurile
Metrorex anunţă programul de 1 Mai şi în noaptea de Înviere. Cum vor circula trenurile - Profimedia

Conform Metrorex, în perioada 1 – 6 mai,  trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. În noaptea de Înviere, 04/05 mai, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de aproximativ 20 de minute.

În situaţia înregistrării unor fluxuri mai mari de călători vor fi introduse în circulaţie trenuri suplimentare, precizează compania. "Menţionăm că accesul în metrou cu foc deschis (lumânări aprinse, candele aprinse, etc) este strict interzis pentru evitarea oricăror evenimente nedorite", transmite Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Metrorex anunţă programul de 1 Mai şi în noaptea de Înviere. Cum vor circula trenurile